Bihar Board MB English Answer Key 2021 | BSEB 12th MB English Objective 7th Feb Exam Answer With Question 2020 50 Marks

Telegram Group Join Now

Bihar Board MB English Answer Key 2021 has been released on its official website by the Bihar School Examination Board (BSEB). The Answer Key link will be activated at the official website on 3rd Feb 2021. Boys / Girls appeared for the MB English 2020 examination held on 3rd February 2021 can check the Answer Key from the direct link available here after 5 PM. The BSEB MB English 2021 Answer Key can only accessed by providing the Code Wise A, B, C, D, E, F, G.

Answer Key

Bihar Board MB English Answer Key 2020
Inter bihar board 2019 Mb English Answer

BSEB Inter/12th MB English MCQ/Objective Answer 2021

Bihar School Examination Board conducted the BSEB MB English Paper examination on 3rd February 2021. Now, Board has released the BSEB Inter 12th English Objective Answer Key 2021 a day before the date was scheduled. The link is not yet activated and will be available at 5 PM on 3rd February at Official website. Approx lakh of Boys / Girls are appeared in today written exam. we will share the Bihar Board MB English 2021 result direct link information in this article.

Intermediate ISC MB English Questions with Answer 2021
  1. We decided (Buy ) an New, Car ( Choose the most suitable Option

Answer – We decided to buy a new car. ( A) 

2. Choose the suitable meaning of the phrase ‘break into’

Answer – Enter by Force ( C ) 

3. Choose the suitable meaning of the phrase ‘a Big Draw’.

Answer – A Huge big Attraction ( B) 

4. Our Grandmother is arriving ….the 3.30 train.

Answer –By ( D) 

5. Choose the following word correctly spelt:

Answer – Adolescence ( D)

6. Please wait for me at home until I … from office ( Choose the suitable option).

Answer – Please wait for me at home until I return from office  ( D ) 

7. The accused was guilty. He admitted this in court.

Answer – The accused admitted in court that he was guilty. ( A ) 

8. …… Lion is a ferocious animal. Choose the most suitable option)

Answer – The ( B) 

9. When the morning …..the murder was discovered.

Answer – Came ( A) 

10. Women like men to flatter them. ( Choose the most suitable passive Voice)

Answer- Women like to flattered by Man ( C ) 

11. Radha sits ……..Rekha and sita. Choose the suitable preposition)

Answer- Between ( D)

12. My father ……..newspaper after getting up ( Fill the blank with most suitable option)

Answer- reads ( C )

13. He wrote a letter. He sent it through the messenger. (Choose the suitable combination of the sentence).

Answer – He wrote a letter and sent it through the messenger ( C ) 

14. Avoid ( Make) silly mistake. (Choose the most suitable option)

Answer – Avoid making silly mistakes ( D) 

15. The film was funny……..the end. ( Choose the suitable preposition)

Answer – At ( A)

  1. Why is David sent to Salem House?

Answer- Because he beats Mr Murdstone hand  ( C) 

  1. ‘Good manners’ is written by………… (Chose the correct option)

Answer – J.C. Hill ( B)

  1. ‘The Solider’ is a/an………….. (Chose the correct option)

Answer-  Sonnet ( C ) 

  1. What does Peggotty object to? (Chose the correct option)

Answer- Mr Mrdstone courting David’s Mother ( B) 

  1. According to Robert Lynd, absent-mindedness is……… (Chose the correct option)

Answer- Ordinary ( D)  

  1. ‘Man is the most restless and energetic of all living creature’; It is taken from………………

(Chose the correct option)

Answer – Our own Civilization ( C ) 

  1. Which of the following characters’ is a Dwarf? (Chose the correct option)

Answer-  Miss Emilly ( A) 

  1. Why does David go to Yarmouth? (Chose the correct option)

Answer-   To visit Peggotty’s family (B)

  1. ‘As prisoned birds must find in freedom’; is taken from………. (Chose the correct option)

Answer- Everyone ( A) 

  1. The line, “And I shall have some peace there, for peace comes dropping slow”, occurs in the poem…………. (Chose the correct option)

Answer  – Lake Isle Innisfree ( D ) 

MB English MCQ Objective 2020 Answer Key Important Date
Bihar Board MB English MCQ Objective 2020 exam 03 February 2021
Display of Answer Key To be released

BSEB 12th MB English Objective Answer 3rd 2021

  • Exam Name: Bihar Board Inter MB English Exam 2021
  • Sections: MCQ/ Objective and Subjective
  • Total Questions: 25 Objective+25 Marks Subjective
  • Total Marks: 50
  • Negative Marking: 0 mark

How to check the Bihar Board MB English Answer Key 2021 online ?

  • login Bihar School Examination Board Official Site
  • Click on the BSEB English category at the homepage
  • Click on the Answer key 2021
  • Page will ask for Roll Number and Code
  • Enter the details and hit submit button
  • Check the result marks and save it for further usage.

Set Wise English Answer key

Set A

Ques 1 2 3 4 5 6 7
Ans
Ques 8 9 10 11 12 13 14
Ans
Ques 15 16 17 18 19 20 21
Ans
Ques 22 23 24 25 26 27 28
Ans
Ques 29 30 31 32 33 34 35
Ans
Ques 36 37 38 39 40 41 42
Ans

Set B

Ques 1 2 3 4 5 6 7
Ans
Ques 8 9 10 11 12 13 14
Ans
Ques 15 16 17 18 19 20 21
Ans
Ques 22 23 24 25 26 27 28
Ans
Ques 29 30 31 32 33 34 35
Ans
Ques 36 37 38 39 40 41 42
Ans

Set C

Ques 1 2 3 4 5 6 7
Ans
Ques 8 9 10 11 12 13 14
Ans
Ques 15 16 17 18 19 20 21
Ans
Ques 22 23 24 25 26 27 28
Ans
Ques 29 30 31 32 33 34 35
Ans
Ques 36 37 38 39 40 41 42
Ans

Set D

Ques 1 2 3 4 5 6 7
Ans
Ques 8 9 10 11 12 13 14
Ans
Ques 15 16 17 18 19 20 21
Ans
Ques 22 23 24 25 26 27 28
Ans
Ques 29 30 31 32 33 34 35
Ans
Ques 36 37 38 39 40 41 42
Ans

Set E

Ques 1 2 3 4 5 6 7
Ans
Ques 8 9 10 11 12 13 14
Ans
Ques 15 16 17 18 19 20 21
Ans
Ques 22 23 24 25 26 27 28
Ans
Ques 29 30 31 32 33 34 35
Ans
Ques 36 37 38 39 40 41 42
Ans
Official Website Link – http://biharboardonline.bihar.gov.in/
Telegram Group Join Now

1 thought on “Bihar Board MB English Answer Key 2021 | BSEB 12th MB English Objective 7th Feb Exam Answer With Question 2020 50 Marks”

Leave a Comment